Ποιοι Είμαστε

Η εταιρεία NASIS CLIMA πρωτοξεκίνησε το 1981 με αντικείμενο την εμπορία και εγκατάσταση ειδών θέρμανσης, κλιματισμού και υδραυλικών.

Λίγα λόγια για εμάς

Η εταιρία NASIS CLIMA ιδρύθηκε το 1980 και ασχολείται με την μελέτη και εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης ενδοδαπέδιων – δροσισμού, ,αντλιών θερμότητας, της εταιρίας MULTIBETON και συστημάτων κλιματισμού VRF .

Με πάνω από 500 έργα στο ενεργητικό μας και πάνω από 1.000 m2 εγκατεστημένα με θέρμανση δαπέδου, από το 1978 μέχρι σήμερα, διαθέτουμε την απαιτούμενη εμπειρία και τεχνογνωσία ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις κάθε πελάτη και κάθε εφαρμογής.

Συνεχίζοντας την ανάπτυξη της η NASIS CLIMA πρωτοπορεί και στον τομέα του διαδικτύου παρέχοντας στους πελάτες της την δυνατότητα να περιηγηθούν στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.nasisclima.gr, να επιλέξουν και να αγοράσουν το προϊόν που επιθυμούν!

Επίσης η εταιρεία αντιπροσωπεύει από το 1980, την ΜΑΛΤΕΖΟΣ Α.ΒΕ.Ε με ηλιακά συστήματα καθώς και τη γερμανική εταιρία κατασκευής συστημάτων θέρμανσης VIESSMANN .

Η VIESSMANN διαθέτει μεγάλη γκάμα προϊόντων σε λέβητες πετρελαίου, επίτοιχες και επιδαπέδιες μονάδες αερίου, boilers ζεστού νερού χρήσης, ηλιακά συστήματα, εναλλάκτες ζεστού νερού, αυτοματισμούς και συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, φωτοβολταϊκά panels, γεωθερμικές αντλίες θερμότητας κλπ.

Τον Οκτώβριο του 1998 η MBH πιστοποιήθηκε με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9002 (RWTUV).


Ενδιαφέρεστε για συστήματα ψύξης & θέρμανσης για οικιακή ή επαγγελματική χρήση;